Westfriesland

Terugblik jaarvergadering OCW en bedrijfsbezoek Stadsbrouwerij Radboud

Foto Alex Gitzels/Westfriesland in Bedrijf

MEDEMBLIK – Dinsdag 20 juni 2017 hield de Ondernemersclub Westfriesland (OCW) haar jaarvergadering in Hotel Medemblik. Op de agenda stond onder andere het aftreden en benoeming van twee bestuursleden. Na de vergadering werd 50 meter verderop nagepraat bij Stadsbrouwerij Radboud.

Na acht jaar actief te zijn als bestuurslid hebben Colin Burger en voorzitter Richard Bot aangegeven deze functie te beëindigen. Zij werden door de leden met unanieme stem opgevolgd door Evert Lassche van LMI Noord-Holland en Linne van Straten van Lynne HRM, Arbo en Re-integratie. Van Straten neemt de rol van voorzitter op zich en kreeg uit handen van de oud voorzitter de nieuwe voorzittershamer.

Bij de afscheid als bestuurslid werden zowel Colin Burger als Richard Bot benoemd tot ere-lid van de OCW. Bot reageerde daarop blij verrast; “Ik wist niet eens dat wij ere leden hadden.”

Lees ook: Na acht jaar nieuwe voorzitter bij OC Westfriesland

Samenwerking WBG?

Een ander belangrijk punt uit de vergadering is de voortgang in de gesprekken over de samenwerking met de Westfriese Bedrijven Groep (WBG) en de OCW. Hiervoor zijn diverse werkgroepen actief zich kijken hoe en op welke wijze een mogelijk samenwerking het beste vorm kan gaan krijgen.

Bierproeven

Na afloop van de vergadering kon men wandelend naar de onlangs nieuw geopende Stadsbrouwerij Radboud. Daar vertelde Raymond Groot als gastheer over de brouwerij en de bieren. Daarna kon gekozen worden uit één van de vier bieren van de tap. Hierbij bleek de Wiessen, het witbier, bij de heerlijke zonnige temperatuur de favoriet.

 

Foto's van de OCW jaarvergadering en bedrijfsbezoek bij Stadsbrouwerij Radboud in #Medemblik.Verslag:…

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Dienstag, 27. Juni 2017

Terugblik jaarvergadering OCW en bedrijfsbezoek Stadsbrouwerij Radboud
To Top