Westfriesland

Tillemans Tailors genomineerd voor Dutch Retail Experience Award

Foto via www.tillemanstailors.nl

HOORN – De Hoornse herenmodezaak van Jorg Tillemans, Tillemans Tailors is genomineerd voor de Best Customer Experience Award categorie ‘Men’. De nominaties zijn woensdag bekend gemaakt.

“Trots! Wij zijn genomineerd voor de dutch retail experience award 2017” reageert eigenaar Jorg Tillemans opgetogen. Zijn zaak aan de Grote Oost 27 in Hoorn oogt als een herensociëteit. Beleving dat is waar de Customer Experience Award zijn oorsprong aan ontleend.

Tillemans: “Met Kostuum à la carte begeleiden wij gentlemans bij het samenstellen van een stijlvol maatpak en houden daarbij met vele facetten rekening. Bij Tillemans Tailors zijn een subliem, lekker zittend maatpak en kwaliteit gegarandeerd.”

Concurrentie

De concurrentie binnen de categorie ‘Men’ is verspreid over Nederland; The Good People – Rotterdam, Oebens Mercantile – Utrecht,  Coef – Arnhem,  Uptown – Den Haag,  No Label – Amsterdam,  M-perception – Maastricht, Romeyn Tailor – Barneveld, Twentyonewood – Alkmaar, Mansion 24 – Apeldoorn en dus Tillemans Tailors – Hoorn.

Stemmen

Na de nominatie is het nu aan de klanten om hun stem uit te brengen. Stemmen kan via deze pagina waar de winkel kan worden beoordeeld op service, inrichting, assortiment en of bezoekers verrast zijn tijdens hun bezoek.

Dutch Retail Experience Award

De Dutch Retail Experience Award in is 2012 opgericht om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. “Dit omdat het bij consumenten niet langer draait om de koop zelf maar om de beleving. Retailers die dit succesvol doen komen in aanmerking voor een prijs,” aldus de organisatie.

Naast de categorie ‘Men’ zijn er ook Award voor ‘Women & Men’, ‘Women’, ‘Jeans’,  ‘Leather & Shoes’, ‘Retail Excellence Award’, ‘Most Innovative Start Up Award’ en ‘Online Experience Award’.

Jury

De winnaars worden bepaald door een onafhankelijke jury. Dit jaar bestaat de jury uit: Joël Ferdinandus (Branche adviseur Incrowd en INretail), Cécile Scheele (initiatiefnemer Dutch Retail Experience Awards, Gea Eleveld (eigenaar Fashion-Up! en oprichter van Fashion055), Ingrid Ploegmakers (Manager Marketing, Retail en Communicatie bij Colliers International), Kim Pereira (hoofdredacteur van het modevakblad Textilia) en Talita Kalloe (eigenaar Soul Stores).

Tijdens de eerste edite van Soul Salon op 9 juli 2017 worden de winnaars bekendgemaakt. Meer informatie via www.textilia.nl.

Tillemans Tailors genomineerd voor Dutch Retail Experience Award
To Top