Westfriesland

Topposities Abovo Media bij Emerce beste bedrijven in e-business 2017

HOORN – Abovo Media uit Hoorn heeft in de categorie Mediabureaus van de Emerce Top 100 een gedeelde eerste plaats behaald en is in de categorie Tradingdeskbureaus verkozen tot onbetwiste nummer één met een waardering van 5,5 ster. Een verbetering ten opzichte van vorig jaar, toen het mediabedrijf een gedeelde tweede plaats bereikte.

“Wij zijn ongelofelijk blij met deze erkenning”, vertelt Kees Verbeek, directeur van Abovo Media. “Wij waren vorig jaar al aangenaam verrast door onze gedeelde tweede plaats, maar deze topposities hadden wij niet verwacht. Het is een fantastische bekroning van onze recente inspanningen op online gebied!”

Emerce

Emerce presenteert jaarlijks de beste bedrijven in e-business 2017. “Hierin publiceren we hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.” Binnen de gehele mediawereld en e-commerce zijn er 43 categorieën beoordeeld. Bekijk alle lijsten via Emerce.

Onpartijdig oordeel

Ook directeur Marinus Zoutendijk is verguld met de bekroning: “Omdat het een onpartijdig oordeel is, op basis van scherpe afwegingen. Bovendien is het een ultiem bewijs dat je als mediabureau heel goed specialismen onder één noemer kunt aanbieden, online én offline, digitaal en traditioneel. Fullservice betekent voor ons niet van alles een beetje, maar juist al het goede onder één dak. Dat geldt wat ons betreft voor inkoop, strategie en creatie.”

 

Topposities Abovo Media bij Emerce beste bedrijven in e-business 2017

To Top