Radio

Uitzending 1 april 2017: Ik hou van Hoorn en Hoorn Marketing

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

In aflevering 233 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Het eerste helft van de uitzending uitgebreid aandacht aan het nieuwe concept van Hoorn Marketing ‘Ik hou van Hoorn’. Hoe is dit concept tot stand te gekomen, wat gaat het betekenen voor ondernemers en cultuuraanbieders en wat zijn de doelstellingen. Met Rene van Os, directeur van de Mediamarkt Hoorn en Ad Geerdink van Westfries Museum over wat ‘Ik Hou van Hoorn’ voor hun kan gaan beteken.

Met Jan Haring één van de initiatiefnemers een gesprek over zijn rol in het geheel en stopt hij nu echt? Tot slot Marijke Manshanden Senior adviseur gebiedsmarketing en -communicatie van bureau Buhr uit Amsterdam.

In het Westfriesondernieuws Weekoverzicht het ondernemersnieuws uit de regio Westfriesland met daarin een reportage over de nieuwe stadsbrouwerij Radboud in Medemblik. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

Starter van de week is deze week Alex Kok. Samen met een collega nam hij op 1 september 2016 de stap van personeelslid naar eigenaar van Bakkerij Van den Berg in Hoorn. Hoe bevalt deze andere kant van de zaak? Hij was eerder dit jaar te gast in onze studio en vertelde toen zijn verhaal.

Uitzending 1 april 2017: Ik hou van Hoorn en Hoorn Marketing

To Top