Radio

Uitzending 10 juni 2017: Kaaswinkels Westfrieschlander, Hoorn Marketing en Zakelijk flirten

In aflevering 242 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Bij de speciaalzaken in Nederland springen de viswinkels en de kaaswinkels eruit qua omzetgroei. Vanaf september 2015 heeft Westfrieschlander vier nieuwe kaaswinkels geopend in Westfriesland. Een gesprek met Albert Roosendaal eigenaar van Westfrieschlander en de gelijknamige kaaswinkels en mede eigenaar met zijn zoon van World Wide Cheese uit Wognum.

2 juni is Stichting Marketing Hoorn officieel gestart. Straks een gesprek met kwartiermaker Marijke Manshanden over de plannen van Hoorn Marketing en het label Ik Hou van Hoorn en Rene van Os als ondernemer en bestuurslid wat dit voor ondernemers kan opleveren.

Rond 17.30 uur weer een overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws, daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Westfriese Ondernemers.

De ondernemerscolumn van deze week is van Robert-Jan Knook, spreker en presentator.

We sluiten af met enkele zakelijke flirt tips voor de beginnende of die-hard netwerk tijgers. Mirjam Wiersma verteld de do’s en don’ts.

Uitzending 10 juni 2017: Kaaswinkels Westfrieschlander, Hoorn Marketing en Zakelijk flirten
To Top