Radio

Uitzending 11 februari 2017: Terugblik en interviews Westfries Ondernemersgala

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

In aflevering 226 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Hoe kan het ook anders dan dat de uitzending van Westfriesland in Bedrijf compleet in het teken staat van het 26e Westfries Ondernemersgala van afgelopen donderdag. Met fragmenten uit het galaprogramma en interviews met alle winnaars.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland. Daarna een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Robert-Jan Knook, nieuwslezer en presentator. Een column over het ondernemersgala en alternatief nieuws.

Terugluisteren

Sinds 2017 is het mogelijk om alle uitzending terug te beluisteren via iTunes Podcast. Zoek op ‘Westfriesland in Bedrijf’ en abonneer je op deze podcast. Elke maandagmiddag zijn alle interviews en de complete uitzending ook hier en via Soundcloud te beluisteren.

Uitzending 11 februari 2017: Terugblik en interviews Westfries Ondernemersgala

To Top