Radio

Uitzending 11 maart 2017: Hostmanship, verkiezingen en starter Ralph Keijzer

In aflevering 230 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Deze uitzending een combinatie van Gastheerschap, verkiezingen en incasso’s.

Marnix Smulder gaat samen met een collega diverse ondernemers in Medemblik leren over het gastheerschap, maar zij noemen dat Hostmanship. Wat gaan deze ondernemers leren en welke tips zijn er voor u  als ondernemer?

Donderdag organiseerde Werkgeversservicepunt Noord-Holland Noord een MVO Westfriesland bijeenkomst bij de Nadorst. Na afloop spraken wij onder andere met Tom van Roon, directeur particulieren bij Rabobank Westfriesland. Hoe kijkt hij is als werkgever naar de verkiezingen?

In het Westfries Ondernemersnieuws Weekoverzicht het ondernemersnieuws uit de regio Westfriesland. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Robert-Jan Knook, spreker en presentator over social media en politiek.

Starter van de week is deze week Ralph Keijer van NJIB. Hij stapte onlangs in het bedrijf als ondernemer en verhuisde naar Zwaag. Natuurlijk de vraag over zijn ervaringen nu als ondernemer en over het betaalgedrag van ondernemers.

Uitzending 11 maart 2017: Hostmanship, verkiezingen en starter Ralph Keijzer
To Top