Radio

Uitzending 13 mei 2017: Open dag Fishflow en 10e editie netwerkevent Koppie Doen

In aflevering 238 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Zaterdag 13 mei was de open dag bij Fish Flow. Een innovatief bedrijf uit Medemblik. Een gesprek met directeur eigenaar Gerard Manshanden over het bedrijf en de open dag.

Dinsdag 23 mei is de jubileum editie van Koppie Doen. Een gesprek met Colin Burger namens de organisatie over het programma en de kracht van het netwerkevent.

In het Westfries Ondernemersnieuws Weekoverzicht het zakelijke nieuws uit de regio Westfriesland, met daarin cijfers van het CBS over baanzekerheid. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

De column van vandaag is van Robert-Jan Knook, spreker en presentator. Maandelijks een column, daar komt nog wat bij kijken. Wat, dat hoort u straks.

Starter van de Week is Leon Slijkerman van de Nationale Scheidingshulp. Hij was eind vorig jaar te gast in onze uitzending om te vertellen over de start van dit concept in zijn vestiging in Zwaag.

Uitzending

Uitzending 13 mei 2017: Open dag Fishflow en 10e editie netwerkevent Koppie Doen

To Top