Radio

Uitzending 14 januari 2017: Sepehr Maghsoudi, Groot Schoenmode en Enkhuyzen Mosterd

In aflevering 222 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Sepehr Maghsoudi presenteert tijdens de Paris couture week zijn 15e collectie. Een dure aangelegenheid voor deze Hoornse modeontwerper. Een interview met deze ondernemer over deze show en de crowdfundingactie die hij hiervoor gestart is.

Vorige week zijn de finalisten van de Van der Valk Retailprijs van het Westfries Ondernemersgala bekend gemaakt. Groot Schoenmode, Stumpel en Van der Kroon zijn door de vakjury geselecteerd om De Boet op te volgen. Een interview in de winkel met ondernemer Raymond Groot van Groot Schoenmode.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, met daarin interview met Lodewijk van der woude van Van der Woude Schaats Skeeler Sport over ‘natuurijs gekte’. Daarna een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Robert-Jan Knook.

Starter van de week is deze week Tamira van Marle die recent Enkhuyzen Mosterd is gestart. Hoe bevalt het ondernemen haar en wat valt mee en tegen.

To Top