Radio

Uitzending 16 december 2017: Retailprijs 2017 – Dirk de Wit Mode, E Bike Store Hoorn of Baby Plus

In aflevering 260 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Deze week zijn de nominaties van de Van der Valk Retailprijs als onderdeel van de Westfriese Ondernemersgala bekend gemaakt. Bij deze prijs heeft het publiek, inwoners van Westfriesland en klanten een doorslaggevende stem. Een interview met de genomineerden, de ondernemers achter Dirk de Wit Mode, E Bike Store Hoorn en Baby Plus. Wat maakt deze retailers de beste van Westfriesland?

Even na 17.30 uur altijd het overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Na het nieuwsoverzicht en de agenda volgt de ondernemerscolumn. Deze week van Marjolijn Dölle, directeur bij Werksaam Westfriesland.

Wij eindigen de uitzending met een terugblik. De invoering van de Wet op de late betaling. ONL voorzitter Hans Biesheuvel legt uit wat deze wet behelst.

Uitzending 16 december 2017: Retailprijs 2017 – Dirk de Wit Mode, E Bike Store Hoorn of Baby Plus
To Top