Radio

Uitzending 18 februari 2017: Startersloket West-Friesland, N23 en starter Elton Herenmode

In aflevering 227 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Afgelopen donderdagochtend kwamen diverse Westfriese wethouders en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven bijeen bij de atletiekvereniging Hollandia. Daar was voor de officiële start van het Startersloket West-Friesland. Een symbolische locatie met horden die Starters ondervinden voordat ze gaan starten. Een gesprek met deze vertegenwoordigers en de beide initiatiefnemers Joeri Goede en Martijn Pennekamp.

De werkzaamheden aan de N23 Westfrisiaweg gaan door. Blijdschap in de regio Westfriesland en ook bij het bedrijfsleven waarbij bereikbaarheid heel belangrijk is. Reactie van wethouder Nederpelt en voorzitter Westfriese Bedrijvengroep Hans Huibers.

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland. Daarna een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Marjolijn Dölle, directrice van Werksaam Westfriesland.

Starter van de week is deze week Elton Bos van Elton Herenmode. Wij spraken hem vorig jaar over zijn start van zijn modewinkel en hoe zijn ervaringen zijn na het eerste jaar van ondernemen.

Uitzending 18 februari 2017: Startersloket West-Friesland, N23 en starter Elton Herenmode

To Top