Radio

Uitzending 18 maart 2017: City Manager Enkhuizen en Starter Commendatio

In aflevering 231 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Donderdagavond 16 maart vond in Meer Enkhuizen de presentatie van het belevingsonderzoek 2016 plaats. Cor Molenaar verzorgde de presentatie van wat toeristen en inwoners vinden van Enkhuizen. Wij blikken op deze avond terug met de nieuwe City Manager Paul Folgers en kijken met hem vooruit naar de kansen van deze VOC stad.

In het Westfriesondernieuws Weekoverzicht het ondernemersnieuws uit de regio Westfriesland. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland.

Starter van de week is deze week Laura Berns-van Unen. Zij is actief met haar bedrijf Commendatio een geeft sollicitatietrainingen. Hiervoor schreef zij een boek, waarvan het eerste exemplaar vrijdag aan John de Wolf, ambassadeur ouderenwerkloosheid werd uitgereikt.

Uitzending

Gemist? Maandag 14u Online, Soundcloud en iTunes/Podcast

Uitzending 18 maart 2017: City Manager Enkhuizen en Starter Commendatio
To Top