Radio

Uitzending 2 december 2017: WC Grote Beer, Sinterklaas inkopen en Zorgkosten

In aflevering 258 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Het was de laatste dagen nog hard werken door de bouwvakkers en ook de winkeliers in Winkelcentrum de Grote Beer. Er moest nog veel gebeuren voordat vrijdagochtend 08.00 uur de nieuwe verbouwing feestelijk kon worden geopend. Een reportage van deze vroege opening.

Bij veel gezinnen en families zal er dit weekend en de dagen daarna een bezoek worden gebracht door Sinterklaas. Al deze cadeau’s moeten ergens gekocht worden, welke ondernemers profiteren hiervan? De stenen winkels of toch online? Ik ging de straat op en vroeg het aan het winkelende publiek.

Rond 17.30 uur altijd het overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Na het nieuwsoverzicht en de agenda volgt de ondernemerscolumn. Westfriezen betalen 30 miljoen teveel aan zorgpremies. In deze column van Hans Huibers, oa voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep legt hij dit uit.

Starter van de week is Diana Dekker van 40plusrelatie. Deze landelijk opererende website heeft regionale consulenten. Diane Dekker vertegenwoordigd onze regio. Hoe heeft zij deze ondernemersstap gemaakt en wat matcht zij allemaal?

Uitzending 2 december 2017: WC Grote Beer, Sinterklaas inkopen en Zorgkosten
To Top