Radio

Uitzending 20 mei 2017: Terugblik OVNH, ondernemers Kerkplein en SEM werkt

In aflevering 239 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Afgelopen woensdag was de ondernemingsverkiezing van Noord Holland. Zes van de 30 genomineerde bedrijven kwamen uit Westfriesland. Met drie daarvan praten wij in de studio en via de teleoon na over deze finale.

De ondernemers op Het Kerkplein in Hoorn zijn boos. Het verwijderen van 40 parkeerplaatsen zorgt voor omzetverlies. Een gesprek met een van de ondernemers over deze situatie.

In het Westfries Ondernemersnieuws Weekoverzicht het zakelijke nieuws uit de regio Westfriesland, met daarin aandacht voor de start van Ondernemend Koggenland en zalm-ijs.. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

De column van vandaag is van Marjolijn Dölle, directeur bij Werksaam. In haar column zie u overeenkomsten met haar werk en die van een prominent voetballer; Dirk Kuyt.

Starter van de Week is Sun Walenkamp van SEM werkt, samen met Robbert Rosdorff startte hij recent het bedrijf in online marketing. Hoe bevalt het ondernemen hun en was het wat zij ervan dachten?

Uitzending

Uitzending 20 mei 2017: Terugblik OVNH, ondernemers Kerkplein en SEM werkt
To Top