Radio

Uitzending 21 januari 2017: Knipping Kozijnen, Peter Ursem BV en Starter Wien2befit

In aflevering 223 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Deze week werden de finalisten voor de Rabobank Westfriesland Méér Prijs en de WBG Runner Up prijs bekend gemaakt. Bij de Westfriesland Méér Prijs zijn dat Seed Processing uit Enkhuizen, Knipping Kozijnen uit Zwaagdijk en Peter Ursem uit Zwaag.

Knipping is niet de familie naam van de huidige eigenaren. Dat is de familie Wiering die in Zwaagdijk een kozijnen showroom en fabriek hebben. Een gesprek met Jacob Wiering eerder opgenomen en uitgezonden op 2 februari 2013.

Aan het woord Pieter Ursem van autobedrijf Peter Ursem die na het overlijden van zijn vader op zijn 23-ste feitelijk de directeur werd van een autodealer met 12 man personeel. In april 2014 sprak ik hem in de periode dat de verkoop van de Mitsubitu Outlander PHEV als zoete broodjes werden verkocht. In plaats van normaal 30 per jaar maakte de fiscale voordelen het zo gunstig dat de verkoop groeide naar 500 stuks! Wat betekent dat voor de ondernemer en de onderneming?

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland, met daarin aandacht voor Tulpenteler Paul Schouten uit Andijk die de tulpen leverde voor de tulpenpluk op De Dam in Amsterdam. Daarna een overzicht v an activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Marjolijn Dölle, directrice van Werksaam Westfriesland.

Starter van de week is deze week Wieneke Etman-van Veen die recent Wien2befit is gestart. Hoe bevalt het ondernemen haar en wat valt mee en tegen.

Uitzending 21 januari 2017: Knipping Kozijnen, Peter Ursem BV en Starter Wien2befit
To Top