Radio

Uitzending 22 april 2017: Westfriese Uitdaging, Smoothbar en Vriend Aardbeien

Foto: Jan Siebring Fotografie

In aflevering 236  van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

Deze week presenteerde de Westfriese Uitdaging haar jaarverslag aan de betrokken ondernemers. Met Renate van der Laan blikken we terug op 2016, maar ook vooruit op nieuwe Vrienden en Project XL.

Donderdagavond was de finale van junior ondernemersgala Jong17 in Schouwburg Het Park. In drie categorieën werden 22 finalisten van 6 middelbare scholen beoordeeld door zowel de publieksjury als een vakjury. Rowana de Wit won in de categorie Ondernemen met een product/dienst met haar Smoothbar. Zij is bij ons te gast.

In het Westfries Ondernemersnieuws Weekoverzicht het zakelijke nieuws uit de regio Westfriesland. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

De column van vandaag is van Michiel Beemster, actief met Fletcha Eventures. Kan je leven van vriendelijkheid?

Het Hollandse aardbeien seizoen is weer begonnen. Amanda Vriend van de gelijknamige kwekerij in Benningbroek verkoopt al jaren aardbeien. En zijn aardbeien saai? Met divers korte vlogs laten zij het werk achter de aardbeienteelt zien.

Uitzending

Uitzending 22 april 2017: Westfriese Uitdaging, Smoothbar en Vriend Aardbeien

To Top