Radio

Uitzending 23 september 2017: Jong18, HbA, 200 jaar Wervershoof en column Sandra Korse

Finale van Jong17 in april 2017. Dit jaar volgt Jong18

In aflevering 248 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Elke ondernemer moet ergens en ooit beginnen. Ondernemend onderwijs is de laatste jaren in opkomst om leerlingen te laten denken als ondernemer en daarmee hun carrière als ondernemer maar ook werknemer te verbeteren. In Westfriesland is hiervoor vorig jaar Jong17 gestart en dit jaar krijgt dat een vervolg; Jong18. Een interview met Ruben van Haarlem namens de organisatie.

Holland boven Amsterdam is de marketing organisatie die de regio tussen Texel en het Noordzeekanaal promoot voor toeristen, maar ook het ondernemersklimaat en de producten uit deze regio promoot. Wat wordt er verteld over onze regio?

Rond 17.30 uur weer een overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws, daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland met daarin aandacht voor 200 jaar Wervershoof en dan met name de ondernemerskant.

De ondernemerscolumn van deze week is van oude bekende Sandra Korse. Sinds enige tijd verblijft zij in Zuid Afrika. Hoe verschillend is het werken daar?

Starter van de week is Sun Walenkamp van SEM werkt.

GEMIST

Uitzending gemist? Maandagmiddag terug te beluisteren via deze pagina, Soundcloud en als Podcast via Apple Podcast/iTunes en TuneIn.

Uitzending 23 september 2017: Jong18, HbA, 200 jaar Wervershoof en column Sandra Korse

To Top