Radio

Uitzending 25 maart 2017: Ben Tap, De Boet en Michel Bakelaar over Toeristisch West-Friesland

In aflevering 232 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Toeristische partners in de regio hebben het Toeristisch Platform West-Friesland opgericht. Dat gebeurde dinsdag tijdens de Aftrap van het Toeristisch Seizoen bij Oranje Buiten in Hoorn. Daarom interviews met Kees Vriend, bedrijfsleider van De Boet in Hoogwoud en vertegenwoordiger namens Opmeer Anders. Hoornse wethouder Ben Tap namens de Westfriese wethouders over de gevolgen van het op die dag getekende convenant voor Toeristische Platform West-Friesland. En tot slot Michel Bakelaar de Toeristisch coördinator voor Westfriesland.

In het Westfriesondernieuws Weekoverzicht het ondernemersnieuws uit de regio Westfriesland. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Michiel Beemster, actief met Fletcha Eventures.

Starter van de week is deze week Alex Kok. Samen met een collega nam hij op 1 september 2016 de stap van personeelslid naar eigenaar van Bakkerij Van den Berg in Hoorn. Hoe bevalt deze andere kant van de zaak? Hij was eerder dit jaar te gast in onze studio en vertelde toen zijn verhaal.

Uitzending 25 maart 2017: Ben Tap, De Boet en Michel Bakelaar over Toeristisch West-Friesland
To Top