Radio

Uitzending 25 november 2017: Casper Naber, Toekomstkansen Hoorn, WFGala en Starter Richard Wuisman

In aflevering 257 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Vorige week vrijdagochtend verzamelden ruim 200 ondernemers zich bij Van der Valk in Hoorn voor het eerste ondernemersontbijt van de gemeente Hoorn. Daar spraken wij met de nieuwe directeur van Van der Valk in Hoorn Casper Naber. Ook vroegen wij aan diverse aanwezigen hoe zij de toekomst van ondernemen in Hoorn zagen.

Nog een terugblik. Donderdag 16 november presenteerde het bestuur van het Westfries Ondernemersgala haar programma voor 8 december. Met boeiende sprekers, oproep tot nomineren en een andere opzet van het gala diner vooraf en de netwerkborrel achteraf.

Rond 17.30 uur altijd het overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Na het nieuwsoverzicht en de agenda volgt de ondernemerscolumn van Michiel Beemster, ondernemer actief met Fletcha en… als aanstaand politicus. Tevens zijn laatste column na ruim twee jaar delen van zijn visie en soms ook frustratie.

De uitzending wordt afgesloten met de Starter van de Week. Richard Wuisman begon dit jaar in Zwaag met zijn Fysiotherapie praktijk. Hoe flexibel is hij is het ondernemen?

Uitzending

Luister hieronder naar de complete uitzending of de losse interviews zoals deze uitgezonden zijn op zaterdag 25 november op Weeff.

Uitzending 25 november 2017: Casper Naber, Toekomstkansen Hoorn, WFGala en Starter Richard Wuisman

To Top