Radio

Uitzending 27 mei 2017: Jumbo Monique Zwaagdijk, Team Medemblik en Aquariumverhuur.nl

In aflevering 240 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Vorige week ontving Monique Ravenstijn de ZO2z award als beste supermarkt ondernemer in Noord-Holland. Een gesprek over haar Jumbo Supermarkt in Zwaagdijk en haar plannen voor MIOK, waar verkoop en sociaal en maatschappij bij elkaar komen.

Het netwerkevent Koppie Doen vond vorige week plaats tijdens de Delta Lloyd Regatta in Medemblik. Pieter Verhoogd gaat in opdracht van de gemeente Medemblik de topsport nota coördineren. Wat is de doelstellingen van TEAM Medemblik en welke rol speelt het bedrijfsleven hierin.

In het Westfries Ondernemersnieuws Weekoverzicht het zakelijke nieuws uit de regio Westfriesland. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

De column van vandaag is van Michiel Beemster.

Starter van de Week is Erik Rood van Aquariumverhuur.nl. Hij is recent met dit bedrijf begonnen. Een niet alledaags bedrijf. Hoe is hij op dit idee gekomen en wie zijn de klanten?

Uitzending

Uitzending 27 mei 2017: Jumbo Monique Zwaagdijk, Team Medemblik en Aquariumverhuur.nl
To Top