Radio

Uitzending 3 juni 2017: Tillemans Tailors, Columnist Otto Wijnen en Starter Well Bee

In aflevering 241 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

In aflevering 241 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda.

De column van vandaag is van Otto Wijnen. Over afscheid, het wordt zijn laatste in dit programma. Daarom vandaag zijn eerste en laatste column in dit programma.

Jorg Tillemans is met zijn herenmodezaak Tillemans Tailors genomineerd voor de Dutch Retail Experience Award. Hoe creëert hij beleving in zijn winkel en wat volgt er na deze nominatie?

In het Westfries Ondernemersnieuws Weekoverzicht het zakelijke nieuws uit de regio Westfriesland. Daarna het activiteiten overzicht voor zakelijk Westfriesland.

Starter van de Week is Masja Bijman, Trainer Coach en Adviseur bij Well Bee. Zij is recent met dit bedrijf begonnen. Hoe bevalt het ondernemen haar en wat zijn haar ambities?

Uitzending

Uitzending 3 juni 2017: Tillemans Tailors, Columnist Otto Wijnen en Starter Well Bee
To Top