Radio

Uitzending 4 maart 2017: Duurzaam logistiek en Starter Freshmoods

In aflevering 229 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Deze uitzending veel aandacht voor duurzaam logistiek. Vrijdagochtend werd bij gastheer transportbedrijf Simon Loos de Award Duurzaam Ondernemen van de gemeente Medemblik uitgereikt aan taxibedrijf Kaijer.

In deze uitzending een gesprek met wethouder Tigges over het waarom van deze prijs en rol van duurzaamheid binnen de gemeente Medemblik. Met Rob Kaijer directeut van het gelijknamige taxibedrijf over het winnen van de Award en hoe zij duurzaam actief zijn. Tot slot een gesprek met Wim Roks wagenparkbeheerder bij transportbedrijf Simon Loos. Hoe duurzaam is het bedrijf met haar 600 vrachtwagens en welke rol speelt informatievoorziening daarbij?

In het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht het ondernemers nieuws uit Westfriesland. Daarna een overzicht van activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Ook vandaag weer een ondernemerscolumn. Deze week de column van Otto Wijnen, spreker en coach.

Starter van de week is deze week Tea Lomadze van Lunchroom Freshmoods. Een gesprek over het ondernemen en de markt voor gezond eten.

Uitzending 4 maart 2017: Duurzaam logistiek en Starter Freshmoods
To Top