Radio

Uitzending 4 november 2017: Terugblik interview, Starter van de Week en Column Hans Huibers

In aflevering 254 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Monique Ravenstijn is niet de standaard onderneemster. Dat bleek ook wel uit haar presentatie tijdens Kracht on Tour twee weken terug in Schouwburg het Park. Haar visie is dat je ondernemen kunt combineren met een sociale kant. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven en bewoners en culturele initiatieven een platform te geven. Dit plan leeft onder de naam Miok, een geheel andere formule dan Jumbo Supermarkten waarmee zij nu actief is in Zwaagijk. Een gesprek over pop-up winkel in Heerhugowaard, Winkelhart Zwaagdijk en toekomst van de supermarkt.

Starters van de week in juni 2016 waren de zusjes Amande en Janneke Koeman uit Zwaagdijk. Zij begonnen in 2014 met een foodblog, Foodsisters. Wat is hun achtergrond en hoe kun je met een blog geld verdienen?

Rond 17.30 uur altijd het overzicht van het Westfries Ondernemersnieuws. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. De column van deze week is van Hans Huibers, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep. Hij ziet ondernemerskansen buiten de regio, en zelfs buiten Nederland en Europa.

Uitzending 4 november 2017: Terugblik interview, Starter van de Week en Column Hans Huibers

To Top