Westfriesland

Winkels winkelcentrum Bangert Oosterpolder na april 2018 open

ZWAAG – De plannen rondom het nieuwe winkelcentrum bij Bangert Oosterpolder in Zwaag krijgen steeds meer vorm. Deen Vastgoed heeft onlangs in een presentatie bij het buurtoverleg meer informatie gegeven over de winkels, de bewoning en wanneer het gereed moet zijn.

Op de plattegrond onder dit artikel is te zien hoe de indeling van de winkelruimtes zal worden. De gecontracteerde partijen naast Supermarkt Deen zijn de volgende
– Van Ree Patat
– Kruidvat
– Nobbe optiek
– Readshop
– De Plataan kapsalon
– Bakkerij Otten
– Hoogland Vis
De oplevering staat gepland voor eind eerste kwartaal van 2018. Na afbouw van de winkels zullen deze begin tweede kwartaal de deuren openen.

Appartmenten

Boven de winkels worden appartementen gerealiseerd. In het grote blok boven supermarkt Deen komen zorgwoningen van Grootslag waar Wilgaerden de zorg zal verlenen. Wilgaerden krijgt hiervoor ook een steunpunt in de supermarkt. Boven de andere twee blokken komen in totaal 24 appartementen die allen inmiddels verkocht zijn door Boekweit Olie.

Na opening van de winkels zullen de tijdelijke winkels van Deen en Van Ree verdwijnen.

Foto’s facebook/OLBO Overleg Leefbaarheid Bangert & Oosterpolder

Video

Begin oktober werd deze mooie drone video gemaakt. Hierop is duidelijk het winkelcentrum, de appartementen en de locatie in de wijk Bangert Oosterpolder zichtbaar.

Winkels winkelcentrum Bangert Oosterpolder na april 2018 open
To Top