Westfriesland

Woensdag opening vestiging Enkhuizen met vernieuwd Aldi-concept

Afbeelding aldiopent.nl/enkhuizen

ENKHUIZEN – Woensdag 29 maart wordt om 08.30 uur feestelijk de nieuwe Aldi-vestiging aan het Rode Paard 1 in Enkhuizen geopend. Deze vestiging in Enkhuizen is onderdeel van het vernieuwde Aldi-concept.

De supermarktketen hoopt gelijk bij de opening op een grote toeloop. Zo krijgen de eerste 400 klanten bij aankoop van minimaal € 10,- een tas met een aantrekkelijke prijs. Door een kraskaart open te krassen, wordt de prijs zichtbaar: van bijvoorbeeld een tablet tot waardebon van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen is er zolang de voorraad strekt een gratis Aldi-tas.

De opening wordt verricht door de trotse filiaalleider mevr. Samantha van Geelen: “Het heeft even op zich laten wachten maar nu is het dan toch zover. Met gepaste trots mogen wij als team in het nieuwe filiaal in Enkhuizen aan de slag, geheel volgens het vernieuwende Aldi-concept. We gaan dit echt vieren. Mijn team en ik heten u van harte welkom!”

Aldi Foodtruck

Om een extra lekkere impuls te geven aan de feestelijke opening, staat er op woensdag 29 maart een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden kleine gerechtjes aangeboden. Klanten kunnen kennis maken met diverse recepten, vers klaargemaakt, natuurlijk met de producten van Aldi. In de weken na de opening zijn er diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Openinstijden

Het nieuwe filiaal aan het Rode Paard beschikt over bijna 80 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag en zaterdag van 08.30 tot 20.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zondag van 08.30-18.00 uur.

Woensdag opening vestiging Enkhuizen met vernieuwd Aldi-concept

To Top