Westfriesland

5 maart Ondernemersdebat SED-gemeenten; Wat moet besproken worden?

WESTFRIESLAND – Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Maar wat kiest de West-Friese ondernemer? Onder leiding van Robert-Jan Knook discussiëren ondernemers en de politiek over belangrijke lokale en regionale onderwerpen.

Debat

Maandag 5 maart 2018 is het eerste Ondernemersdebat voor de SED-gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Het debat vind plaats in het gemeentehuis van Drechterland aan de  Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel

Stellingen insturen

De stellingen van de avond zijn een mix van lokale en regionale aandachtspunten. Daarbij wordt de organisatie gevoed door de ondernemersverenigingen met de lokale actiepunten. Maar ook individuele ondernemers worden gevraagd welk nieuw beleid van de gemeente de ondernemer kan helpen groeien. Welk onderwerp wilt u als ondernemer bespreekbaar maken in het debat?

Stuur uw onderwerp met een korte toelichting waarom dit voor u als ondernemer belangrijk is naar redactie@westfrieslandinbedrijf.nl of reageer op facebook op dit artikel.

Organisatie

Ondernemend West-Friesland organiseert het Ondernemersdebat West-Friesland samen met de Businessclub Venhuizen, Bedrijvengroep Stede Broec, Ondernemend Hoogkarspel, WBG Enkhuizen, Ondernemers Club West-Friesland (OCW) en West-Friese Bedrijvengroep (WBG). Westfrieslandinbedrijf.nl is contentpartner van de ondernemersdebatten vooraf en tijdens het ondernemersdebat.

5 maart Ondernemersdebat SED-gemeenten; Wat moet besproken worden?
To Top