Westfriesland

6 maart Ondernemersdebat Hoorn; Wat moet besproken worden?

HOORN – Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Maar wat kiest de West-Friese ondernemer? Onder leiding van Robert-Jan Knook discussiëren ondernemers en de politiek over belangrijke lokale en regionale onderwerpen in vier ondernemersdebatten.

Debat

Dinsdag 6 maart 2018 is het tweede Ondernemersdebat in de serie van vier. Het debat vind plaats in het gemeentehuis van Hoorn aan de Nieuwe Steen 1 in Hoorn. Bij dit debat wordt samen gewerkt met o.a. HOF, OSH, HOC Hoorn en de Westfriese Bedrijvengroep.

Stellingen insturen

De stellingen van de avond zijn een mix van lokale en regionale aandachtspunten. Daarbij wordt de organisatie gevoed door de ondernemersverenigingen met de lokale actiepunten. Maar ook individuele ondernemers worden gevraagd welk nieuw beleid van de gemeente de ondernemer kan helpen groeien. Welk onderwerp wilt u als ondernemer bespreekbaar maken in het debat?

Stuur uw onderwerp met een korte toelichting waarom dit voor u als ondernemer belangrijk is naar redactie@westfrieslandinbedrijf.nl of reageer op facebook op dit artikel.

Organisatie

Ondernemend West-Friesland organiseert het Ondernemersdebat West-Friesland samen met de West-Friese Bedrijvengroep (WBG), Ondernemers Club West-Friesland (OCW), Hoornse Ondernemers Federatie (HOF), Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) en de OSH Hoorn. Westfrieslandinbedrijf.nl is contentpartner van de ondernemersdebatten vooraf en tijdens het ondernemersdebat.

6 maart Ondernemersdebat Hoorn; Wat moet besproken worden?
To Top