Westfriesland

Feestelijke opening Aldi Zwaagdijk-Oost

ZWAAGDIJK-OOST – Op vrijdagochtend 23 februari heeft Aldi Zwaagdijk-Oost een feestelijke opening van het filiaal. Het openingsfeest wordt gevierd met een altijd-prijs-verloting bij de eerste klanten. De vestiging in Zwaagdijk-Oost is een van de 11 winkels in Winkelhart Zwaagdijk. De supermarkt was naast de woninginrichting winkels een van de eerste vestigingen in het winkelhart.

In het vernieuwde winkelconcept staat vers centraal en moet de nieuwe winkelinrichting een nog betere ervaring geven volgens de discounter. De winkelpaden zijn breed genoeg om rustig boodschappen te doen en de nieuwe ledverlichting biedt extra sfeer en samen met de nieuwe bewijzering moeten de producten beter vindbaar zijn.

Verloting

De eerste 400 klanten die minimaal €10 besteden krijgen een gratis boodschappentas met een speciale kraskaart. Elke kraskaart bevat een prijs. Met deze kraskaart maken zij onder andere kans op cadeaucheques voor boodschappen bij Aldi t.w.v. € 250,-, € 150,- en € 100,-, diverse huishoud- en elektrische apparaten en vers artikelen.

Meerdere dagen

Van 23 februari tot en met 25 februari pakt de Aldi uit met diverse proeverijen van het eigen vers assortiment. “De hele week na de opening staan er heerlijke hapjes klaar om de smaak van vers te pakken te krijgen,” aldus de supermarkt op haar speciale aldiopent pagina op internet.

Feestelijke opening Aldi Zwaagdijk-Oost
To Top