Westfriesland

‘Hoorn Modestad op Stelten’ thema van 12e Hoornse fashion feestje

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

HOORN – In het weekend van 24 en 25 maart a.s. vormt de binnenstad van Hoorn weer het decor voor Hoorn Modestad. Een mode evenement waarbij meer dan dertig mode- en modegerelateerde zaken op verrassende wijze de nieuwe voorjaarscollecties tonen. Het thema van deze 12 editie van het Hoornse fashion feestje is ‘Hoorn Modestad op Stelten’. Een happening met veel mode, muziek, show en straattheater.

Mode evenement

De 12 editie van Hoorn Modestad wordt georganiseerd in het weekend van 24 en 25 maart. Aansluitend volgt de Hoornse Fashion Week, waarin het winkelend publiek van vele acties en aanbiedingen in de deelnemende modezaken kan profiteren. Op zaterdag 31 maart wordt de Hoornse Fashion Week tussen 12.00 en 16.30 uur swingend afgesloten met veel straattheater en muziek. Het mode evenement trekt volgens de organisatie elk jaar weer duizenden extra bezoekers naar de binnenstad.

Grote Modeparade

Modeshows, muziek en straattheater

Op zaterdag 24 maart wordt de stad van 12.00 tot 16.30 uur opgefleurd door modeshows, muziek en straattheater. Op vele plekken in de binnenstad is er van alles te zien en te beleven.
Op zondag 25 maart gaat de grote modeparade door de binnenstad. De route loopt van de Waterdrager aan het begin van het Kleine Noord tot aan de Rode Steen. Een optocht met mannequins, dressmen, muzikanten en steltenlopers. Daarnaast varen er twee grote Enkhuizer sloepen vol modellen mee en een Fiat 500 met DJ. De parade duurt van 13.00 tot 14.30 uur. Het straattheater is van 12.00 – 16.30 uur.

Support

Hoorn Modestad op Stelten kan gerealiseerd worden door de inzet van vele enthousiaste zelfstandige detaillisten met financiele ondersteuning vanuit de OSH, Ik Hou van Hoorn en de Gemeente Hoorn (De Nieuwe Winkelstraat).

De organisatie is en blijft ambitieus: “Een mooi evenement waarmee Hoorn elk jaar weer opvallend op de kaart wordt gezet als modehoofdstad van Noord-Holland.”

‘Hoorn Modestad op Stelten’ thema van 12e Hoornse fashion feestje
To Top