Westfriesland

Kelly Fashion ziet kans in pand waar Perry Sport Hoorn stopt

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

HOORN – Sportwinkel Perry Sport gaat de huidige vestiging op het Grote Noord in Hoorn sluiten. Een nieuwe huurder is ook al gevonden. Kelly Fashion zal eind van het jaar daar de winkel openen nadat het enkele maanden dicht zal zijn voor de verbouwing.

Op dit moment houdt Perry Sport een grote uitverkoop. Over wanneer de vestiging gaat sluiten mocht de bedrijfsleider nog weinig vertellen, “maar de de grote uitverkoop duurt tot eind april.” Indien er nog winkelvoorraad is zou dat inderdaad het moment kunnen zijn van de sluiting. Via Kelly Fashion vernamen wij dat zij begin mei 2018 de sleutel krijgen.

Vestiging Kelly New Basic schuin tegenover Perry Sport

Verbouwen

Er zal nog wel wat verbouwd moeten worden voordat de huidige vestigingen met herenkleding, Kelly New Basic en de kleine dameswinkel, ook op het Groet Noord beide kunnen intrekken in het pand. Maar verwacht wordt dat eind van 2018 de vestiging geopend zal kunnen worden. Het krijgt daarmee een grote winkel over meerdere verdiepingen.

Sportwinkel

Daarmee verdwijnt weer een sportwinkel uit het Hoorns winkelrondje. Voor sportbenodigdheden anders dan schoenen en kleding is er nu geen speciaalzaak meer in de grote winkelstraat. Vroeger zat er naast Perry Sport in het Grote Noord ook een Veldhuis Sport en Bouchier Sport. Deze laatste winkel bestaat nog wel maar is nu gevestigd op het Hof van Hoorn.

Kelly Fashion ziet kans in pand waar Perry Sport Hoorn stopt
To Top