Agenda

Koppie Doen: Mathijs Bouman en (H)eerlijk eten van hier bij WFG

HOORN – De 11e editie van het netwerkevent ‘Koppie Doen!’ staat in het teken van de economische ontwikkelingen voor ondernemers in onze mooie regio. De volgende editie staat op de agenda voor dinsdagavond 27 maart.

Spreker van de avond is Mathijs Bouman. Hij was regelmatig te zien bij RTL-Z, De Wereld Draait Door, Jinek, Pauw, RTL Late Night en andere nieuws- en actualiteitenprogramma’s.
Sinds november 2017 is hij de vaste commentator rond economische thema’s in Nieuwsuur. Hij vindt het leuk om de economie uit te leggen en Nieuwsuur is daarvoor het perfecte podium. Feiten en inzicht brengen is voor hem belangrijker dan allerlei meningen verkondigen.

Hoe doet economisch Westfriesland het t.o.v. andere regio’s? Welke branches doen het bovengemiddeld / onder gemiddeld? Hij vertelt over de economische problemen, maar ook over wat er allemaal wel goed gaat. Hoe kunnen ondernemers inspelen op onverwachte ontwikkelingen? Mathijs Bouman is econoom en journalist en kan dit bij uitstek doen omdat hij de algemene en regionale economie kent.

Mathijs Bouman –  Foto Walter Kallenbach

Locatie

Gastheer van deze bijeenkomst is het Westfriesgasthuis aan de Maelsonstraat 3 in Hoorn. Zij verzorgen een presentatie over ‘(H)eerlijk eten van hier’. Patiënten van het Westfriesgasthuis krijgen verse, gezonde en ook nog duurzame maaltijden uit de eigen streek geserveerd. Met dat voor ogen hebben het Westfriesgasthuis, GreenPort Noord-Holland Noord, Handeslhuis Atlantis en Diverzio sinds 2014 hun kennis en kunde gebundeld. Mike Venekamp van Handelshuis Atlantis en Rutger van Cruijsen van het Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis zullen over deze deze samenwerking vertellen.

Programma

19.00 uur – 19.30 uur   Ontvangst bij Westfriesgasthuis te Hoorn
19.30 uur – 19.40 uur   Opening Koppie Doen!
19.40 uur – 20.10 uur   Presentatie over ‘(H)eerlijk eten van hier’
20.10 uur – 21.30 uur   Presentatie van Mathijs Bouman, econoom en journalist
21.30 uur – 21.40 uur   Sluiting Koppie Doen!
21.40 uur – 22.30 uur   Interactief netwerken tijdens de borrel

Aanmelden

Aanmelden kan via info@koppiedoen.biz. ‘Koppie Doen!’ is gratis toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van Rabobank West-Friesland. Niet-leden zijn eveneens welkom, zij betalen € 25,- p.p. excl. BTW.

Koppie Doen: Mathijs Bouman en (H)eerlijk eten van hier bij WFG

To Top