Westfriesland

Nieuwe locatie voor Karsten Tenten en Karsten Travelstore

ZWAAG – Karsten Tenten voelt de lentekriebels en wil zich gaan klaar maken voor een nieuwe start. “En die zal geen maanden meer duren want er is een nieuwe winkelruimte gevonden,” meldt het bedrijf vol trots.

En de nieuwe locatie is gevonden op nog geen 400 meter hemelsbreed van de oude vestiging, op het bedrijventerrein van de Oude Veiling, nummer 56. Al in mei wil men de deuren weer openen voor het grote publiek. Tot die tijd zal er hard gewerkt worden om dit mogelijk te maken. “Het kampeerseizoen komt eraan en klanten staan te popelen om alle voorbereidingen te treffen voor een zorgeloze kampeervakantie. En die beginnen ze het liefst, zoals elk jaar, bij Karsten.” vindt de directie.

Atelier

Niet alleen de winkel staat bijna in de startblokken. Ook het atelier staat te popelen om weer aan de slag te gaan. Goede Vrijdag zal de sleuteloverdracht plaatsgevinden. Terwijl de voorbereidingen worden getroffen voor verbouwing en herinrichting van de winkel zal er allereerst een klein gedeelte van de in totaal 3.500 m2 ingericht worden voor het atelier zodat de productie kan worden hervat.

Marc Takken, kersvers directielid van de firma is blij met de voortzetting: “De eerste weken zullen we flink wat overuren draaien om de levertijd te verkorten. Niet alleen om kampeertenten te kunnen leveren maar ook honderden werktenten die ons Tent World Unlimited in order heeft staan voor de zakelijke markt.”

Opening

De exacte openingsdatum zal natuurlijk zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Foto’s

In februari 2017 brachten wij een bezoek aan het pand van Isolatiepoint en maakten toen binnen onderstaande foto’s. Het is een grote ruimte met een eigen laaddok voor aan- en afvoer van goederen. Al een tijdje werd het pand niet meer gebruikt en stond het te huur.

Nieuwe locatie voor Karsten Tenten en Karsten Travelstore
To Top