Westfriesland

Oprecht Advocaten uit Hoorn opent vestiging in Wormerveer

HOORN – Oprecht Advocaten uit Hoorn opent een nieuw kantoor. Met ingang van 1 maart 2018 betrekken de advocaten een tweede vestiging aan de Zaanweg in Wormerveer. Vanuit deze nieuwe vestiging verwacht Oprecht Advocaten hun bestaande en nieuwe klanten in de Zaanstreek nog efficiënter te kunnen bedienen.

Oprecht Advocaten breidt met deze stap haar regionale dienstverlening uit. “De keuze voor de Zaanstreek is niet toevallig. Drie van onze advocaten zijn woonachtig in de Zaanstreek en Akersloot. Het nieuwe kantoor ligt nabij verschillende uitvalswegen. Zowel ondernemers uit de regio Zaanstreek-noord als uit de directe omgeving kunnen ons nu eenvoudig bereiken.” aldus Martijn Helmstrijd, partner bij Oprecht Advocaten.

Hoofdvestiging

De hoofdvestiging van Oprecht Advocaten blijft in Hoorn. Het kantoor heeft sterke wortels in West-Friesland. Volgens Helmstrijd zal het karakter van het kantoor ook prima passen in de Zaanstreek: nuchter, gedreven en betrokken. Oprecht Advocaten bestaat ruim 10 jaar en is actief in juridische dienstverlening aan (MKB) ondernemingen.

 


To Top