Westfriesland

Terugblik Ondernemersdebat gemeente Medemblik

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

MEDEMBLIK – Dinsdagavond 13 maart was de derde editie van het ondernemersdebat Westfriesland bij de gemeente Medemblik. Alle deelnemende politieke partijen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Medemblik hadden een afvaardiging gestuurd.

Circa 70 toeschouwers vernamen in de twee delen de diverse stellingen over Medemblik en de regio Westfriesland en de standpunten van de politieke partijen. Benieuwd naar de stellingen en de reacties, bekijk onderstaande video’s de complete opname van de livestream van het debat.

Ondernemersdebat deel 1

Ondernemersdebat Medemblik (deel 1)

Nu #livestream #ondernemersdebat Gemeente Medemblik vanuit het gemeentehuis in Medemblik. Alle politieke partijen zijn aanwezig en gaan in debat. Reageer en doe mee onder de stream.Deel 2 van de stream is nu ook te bekijken via https://www.facebook.com/WestfrieslandinBedrijf/videos/2174747395875453/cc WBG – Westfriese Bedrijvengroep, OFM, OVW

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Dienstag, 13. März 2018

Ondernemers debat deel 2

Nu #livestream deel 2 #ondernemersdebat Gemeente Medemblik vanuit het gemeentehuis in #Medemblik. Alle politieke partijen zijn aanwezig en gaan in debat. Reageer en doe mee onder de stream.

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Dienstag, 13. März 2018

 

Terugblik Ondernemersdebat gemeente Medemblik
To Top