Westfriesland

Terugblik ondernemersdebat Koggenland en Opmeer

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

KOGGENLAND – Woensdagavond 14 maart was de vierde en laatste editie van het ondernemersdebat Westfriesland. Politieke partijen en ondernemers uit zowel de gemeente Koggenland en Opmeer kwam naar het gemeentehuis van Koggenland voor een debat over lokale en regionale onderwerpen. Alle deelnemende politieke partijen van beide gemeenten hadden een afvaardiging gestuurd.

Circa 70 toeschouwers vernamen in de twee delen de diverse stellingen over de beide gemeenten en de regio Westfriesland door. De aftrap was voor een 1 minuut pitch van elke partij, die op een enkeling na telkens minder dan 1 minuut kostte. De ervaringen van de verkiezingscampagne lijkt in de laatste week naar boven te komen.

Benieuwd naar de stellingen en de reacties, bekijk onderstaande video’s de complete opname van de livestream van het debat.

Ondernemersdebat deel 1

Stellingen: Liever een groot West-Friesland dan aansluiten bij HAL gemeente, Gemeente moet MKB vriendelijker worden, Bestemmingsplan Scheringamuseum verruimen.

Ondernemersdebat deel 2

Stellingen: Meer nieuwbouwlocaties, Nieuwe bedrijventerreinen afstemmen met andere gemeenten, Opmeer zou meer aan economische bedrijvigheid moeten doen, Versoepelen regels migrantenhuisvesting, flinke investeringen nodig in bereikbaarheid.

Foto’s

Bekijk hieronder alle foto’s van de avond [46].

Terugblik ondernemersdebat Koggenland en Opmeer

To Top