Westfriesland

Uitzending 17 februari 2018: OCW en Sebastiaan Vriend over bloeiende huizenmarkt

In aflevering 268 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

De huizenmarkt is booming. De wet van vraag en aanbod in combinatie met een lage hypotheekrente maakt dat vraagprijzen flink overboden worden. Extreem zelfs in Amsterdam. Maar hoe is dat in onze regio. Met Sebastiaan Vriend van Piet Swart Vastgoed in Medemblik over hoe zijn werk in 10 jaar flink veranderd is.

Rond 17.30 uur het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio en antwoord op de vraag waarom vrouwen eerder last hebben van burn-out klachten. Daarna volgt de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag is dat Marjolijn Dölle, directrice van Werksaam Westfriesland.

Als laatste kijken we vooruit met de nieuwe voorzitter Linne van Stralen over de OC Westfriesland, een nieuwe editie van Koppie Doen en wellicht andere en nieuwe activiteiten.

 

Uitzending 17 februari 2018: OCW en Sebastiaan Vriend over bloeiende huizenmarkt
To Top