Radio

Uitzending 15 december: Belastingtips 2013, Het Bakkersatelier, Budgetcoach Medemblik en huisvesting Polen

HOORN – Zaterdag 15 december was uitzending 32 van het ondernemersprogramma Westfriesland in Bedrijf op Radio Hoorn te horen. Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

In de uitzending een gesprek met Peggy van der Hust van BDO Accountants. Wat zijn de belastingtips voor 2013 voor ondernemend West-Friesland? Ook spraken we met twee startende ondernemers; Budgetcoach Medemblik en Het Bakkersatelier uit Hoorn. Hoe bevalt het ondernemen? Wat hadden ze anders willen doen? Waar en hoe hopen ze te groeien?

Daarnaast in het Westfries Ondernemers Nieuws Week overzicht een gesprek over huisvesting Polen met Jeroen Bakker en de wekelijkse ondernemersagenda.

(advertentie)
[adrotate group=”4″]

Audio uitzending

Peggy van der Hust is werkzaam bij DBO Accounts in Wognum. Zij vertelde in de uitzending diverse tips en aandachtspunten voor de belastingaangifte 2012 en enkele aandachtspunten voor 2013.  Tot slot werkt de belastingdienst in deze moeilijke tijden ook een beetje mee?

In de uitzending twee startende ondernemers. De eerste is Daniëlle Kip van BudgetCoach Medemblik. Hoe bevalt het ondernemerschap haar? Hoe zorg je dat je zelf ook geld krijgt als mensen geld problemen hebben?

In het Westfries Nieuws Week Overzicht een gesprek met Jeroen Bakker van Bakker Detachering. Na het afketsen van het plan voor een Polen Hotel is er nog steeds geen oplossing voor de huisvesting van arbeidsmigranten in deze regio. Hoe groot is dit probleem? Wat vinden jullie dat de oplossing is?

Tot slot de tweede Startende Ondernemer(s) van de week. Het Bakkersatelier van Martijn de Haan en Patrick Marohn. Nog geen half jaar bezig en al druk aan het denken aan uitbreiding naar een mogelijke lunchroom? Hoe is de markt voor het bezorgen van broodjes en gebak? Waarmee zijn jullie positief verrast?

Volgende week spreken wij een uur lang met startende ondernemers uit de eerste uitzendingen. We blikken terug op 2012 en kijken vooruit wat 2013 aan mogelijkheden gaat bieden. Volgende week 22 december natuurlijk weer tussen 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn.

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Elke zaterdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn of via www.radiohoorn.nl
Populair deze week

To Top
*/ ?>