Radio

Uitzending 8 december 2012: Media Markt Hoorn, ZZP-ers en Hoorn Bruist

Zaterdag 8 december was aflevering 31 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf. Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

In die uitzending een uitgebreid gesprek met Rene van Os directeur van Media Markt Hoorn. Hoe gaat het sinds de opening en hoe blijf je de aandacht van de consument winnen? Martijn Pennekamp vertelt over de vele ZZP-ers, de VAR verklaring en zijn winstboxmodule. Hoorn Bruist is een actie van de binnenstad ondernemers, OSH en weekblad zondag. Wat houdt het precies in?

(advertentie)
[adrotate group=”4″]

Audio uitzending

Rene van Os nu directeur van Media Markt Hoorn werkt al aardig wat jaren in de electronica. Begonnen in 1988 als “dozo”-hulp, parttime verkoper voor de donderdag en zaterdag bij een concurrende electronica keten in Hoorn. Wat er daarna volgde verteld Rene zelf. Ook over de geruchten in 2004 tot de het slaan van de eerste palen van het pand aan de Dr. Van Aalstweg in 2009.

De opening van Media Markt Hoorn vond plaats op 4 oktober om 08.00 uur. Voor de opening werd een spectaculaire actie bedacht. Rene van Os vroeg zich af hoe Hoorn rood te krijgen was. Zijn antwoord was een samenwerking met Kingma Makelaars. Hoe zorg je dat je de aandacht van de consument blijft winne? Is Twitter daar ook onderdeel van?

Op 2 december starttte de tweede editie van ‘Hoorn Bruist‘. Wij spraken met Rens Schrage van Weekblad Zondag verteld over het waarom van de tweede editie en wat de actie inhoud.

Martijn Pennekamp, ondernemer uit Wervershoof, zzp-specialist en oprichter van startersplatform www.ikwordzzper.nl, heeft de precieze gevolgen onderzocht en een module ontwikkeld waarmee zzp’ers de gevolgen voor hun persoonlijke situatie kunnen berekenen. Hoe staat het er nu voor met de zzp-ers? Wat gaat er veranderen in 2013? Wat kunt je ons vertellen over de gevolgen van kabinet Rutte II?

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Elke zaterdagmiddag tussen 15.00-16.00 uur op Radio Hoorn of via www.radiohoorn.nl
Populair deze week

To Top
*/ ?>