Westfriesland

Westfriesland in Bedrijf groeit flink door

HOORN – Sinds deze website in november 2011 begon groeit het aantal artikelen en ook het aantal bezoekers gestaag door. Met een mooi aantal van bijna 8.000 bezoekers in november 2012. Echte mensen, dus geen ‘spiders’ en ‘spam’ en zoekrobots. Nog steeds elke maand +10% groei in bezoekers en bekeken pagina’s.

12 maanden tijd

In twaalf maanden tijd zijn er ruim 600 nieuwsartikelen geplaatst, 52 columns en is de site de dagelijkse bron geworden voor ondernemersnieuws voor en over de gehele regio West-Friesland in één oogopslag. Natuurlijk gaan wij niet achterover leunen, maar blijven zoeken naar nieuws, verbeteringen en nog meer informatie voor ondernemend West-Friesland. Ook uw persberichten blijven welkom.

Winkelhart Zwaagdijk artikel topper

Met de berichtgeving en zelfs het aanmaken van dossier over ‘Winkelhart Zwaagdijk’ bewees westfrieslandinbedrijf.nl op de juiste weg te zijn. Alle artikelen over dit onderwerp, de geruchten over wel geen Vomar, Jumbo, Aldi zijn veruit de meest gelezen artikelen over 2012. De goede positie van de artikelen op google hielpen zeker mee om de bezoekers te voorzien over het onderwerp dat zij zochten. De toevoeging van het dossier zorgde ervoor dat er ook een duidelijke tijdlijn in de berichtgeving duidelijk werd. Door google kwam men niet altijd op het laatste nieuws uit. Het dossier geeft een duidelijk overzicht van de eerste berichten tot de meest recenste.

Cijfer over 3 maanden

Een kijkje in de cijfers over de laatste drie maanden: 18.910 bezoeken die 52.713 pagina’s bekeken. Gemiddeld zijn dat 2.79 pagina’s per bezoek. Ongekend blijft het aantal bezoekers dat westfrieslandinbedrijf.nl vindt via google. Ruim 65% komt op westfrieslandinbedrijf.nl bij het zoeken naar informatie over bedrijven, ondernemersnieuws of personen genoemd op de website. Ook weten veel bezoekers de website te vinden via de nieuws headlines op het twitter account @wfinbedrijf.

Coffeeview

Sinds september zijn wij ook een samenwerking aangegaan met DMtekst. Desiree Machtel schrijft mooie en inspirerende verhalen over en met Westfriese Ondernemers onder de naam Coffeeview. De inhoud past goed bij deze website en willen u dus zeker niet onthouden. Heeft u ze allemaal al gelezen?

Nu ook op Radio Hoorn

Natuurlijk kunnen wij ook de start van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn niet onvermeld laten. Zaterdag 29 december is alweer de 34 uitzending van dit programma welke onder redactie staat van de redacteurs van deze website. Als service voor de luisteraars en ook voor de ondernemers die geïnterviewd worden, zijn alle interviews de volgende werkdag op deze website te horen. Uit de statistieken blijkt dat dit zeer gewaardeerd wordt. Veel van de interviews worden direct na het weekend, maar ook weken later nogmaals beluisterd.

Verbeteringen

Verbeteringen zijn er ook. De ondernemersagenda is mooie service naar de bezoekers en de ondernemers, maar wordt in de ogen van de redactie nog te weinig bekeken. Het eerder al gestarte onderdeel tips gaat in 2013 ook nieuw inhoud krijgen. Ondernemers geven tips aan andere ondernemers. Alle tips zijn algemeen van aard zonder commerciële boodschap. Wel wordt het mogelijk om een tip te sponsoren. Interesse, neem contact op met de redactie.

Tips, opmerkingen?

Heeft u zelf nog opmerkingen, tips of bijdragen voor deze website? Geef het door. Westfriesland in Bedrijf is en blijft een ondernemerswebsite voor, over en met Westfriese ondernemers. Uw inbreng wordt zeker gewaardeerd.

Wij hopen dat u nog vele interessante verhalen, nieuws, informatie en inzichten in 2013 mag ontvangen via deze website.

de redactie

 

 
Populair deze week

To Top
*/ ?>