Radio

Uitzending 16 februari 2013 OC Westfriesland, Koopzondagen, Seminars Food&Flowers en Otto Wijnen

Zaterdag 16 februari 2013  aflevering 40, jaargang 2 uitzending 7 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf. Het programma voor, over en met Westfriese ondernemers.

Wij spraken in de studio met Richard Bot hij is voorzitter van de Ondernemers Club Westfriesland. Daarna rond half zes zoals gebruikelijk het Westfries Ondernemers Nieuws week overzicht .

In de Westfriese Ondernemers agenda spraken wij met Otto Wijnen over zijn presentatie tryout en met Allen Klaus over de ondernemers seminars tijdens Holland Food & Flowers. Aan het eind van de uitzending een reportage over de koopzondag discussie in Hoorn. Wij gingen de Grote Noord op en vroegen het winkelend publiek, een medewerker in een winkel en een zelfstandig winkelier over de kansen en beperkingen van de verruiming van het aantal koopzondagen.

(advertentie)
[adrotate group=”10″]

Audio uitzending

Richard Bot is sinds vier jaar voorzitter van de Ondernemers Club Westfriesland . Zij organiseren onder andere ‘Koppie Doen’ diverse bedrijfsbezoeken en een zomerfeest voor alle leden. Op dit moment zijn dat er ruim 200. Richard Bot verteld over de gedachte achter de OCWestfriesland en de historie.

In het tweede gedeelte duiken we wat dieper in op de activiteiten van OCWestfriesland en wat het doet of kan betekenen voor nieuwe leden.

In de Westfriese Ondernemers agenda spreken wij met Otto Wijnen over zijn presentatie tryout en met Allen Klaus over de ondernemers seminars tijdens Holland Food & Flowers.De eerste 2:18 minuten gaan over de  presentatie tryout van Otto Wijnen . Voor wie is deze tryout en waar en wanneer vindt deze plaats? Daarna een gesprek over de vele seminars voor de agrisector die tijdens Holland Food&Flowers wordt georganiseerd. Ellen Klaus is de samensteller van dit programma en verteld hierover.

Koopzondagen kunnen er volgens veel inwoners nooit genoeg van zijn. Het brengt reuring in de stad. Maar wat vindt het personeel dat moet werken en hoe kijkt een zelfstandige winkelier hier tegenaan? Vrijdagmiddag gingen we het Grote Noord op en vroegen het de eerder genoemde personen.

Gezocht starters en perberichten

Wij zoeken nog altijd starters voor onze uitzending. Kent u ondernemers die korter dan 3 jaar actief zijn in de regio Westfriesland? Geef het bedrijf aan ons door, of vertel hem/haar hierover. Reageren kan via info@westfrieslandinbedrijf.nl. Elke week een andere startende ondernemer van de week.

Natuurlijk is Westfriesland in bedrijf ook deze zaterdag weer te beluisteren. Vanaf 5 januari gaat ‘Westfriesland in Bedrijf’ naar het nieuwe tijdstip tussen 17.00-18.00 uur op Radio Hoorn. Einde van de werkdag, bijna begin van het weekend nog net even de laatste gesprekken, interviews, nieuws, informatie en ondernemers activiteiten beluisteren. Dus elke zaterdag na 17.00 uur winkel op slot, kantoor afsluiten en naar Radio Hoorn luisteren, 105.8 FM.

To Top