Westfriesland

Events Holland maakt drietalige toeristische Infogids Hoorn

HOORN – Events Holland heeft deze week een toeristische informatiegids Hoorn op de markt gebracht met daarin uitgebreide toeristische informatie over Hoorn in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. De Infogids Hoorn heeft een handzaam formaat en bevat prachtige foto’s, beschrijvingen en een plattegrond met daarin aangegeven de bezienswaardigheden van Hoorn. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Wethouder Toerisme en Economische Zaken, Aart Ruppert.

Zowel Ruppert als Van Loon zijn blij met de Toeristische Infogids Hoorn. Van Loon licht toe; “Vanuit het Toeristisch Informatie Punt op het Oostereiland hebben we veel vraag naar één uitgave met daarin complete toeristische informatie en beschrijvingen. Die was er niet. Ook hotels zijn blij met de brochure, omdat ze de gasten nu in één brochure een complete beschrijving in woord en foto kunnen bieden aan de gasten.” 

De brochure is voor € 2,50 te koop bij het Toeristisch Informatie Punt Hoorn op het Oostereiland, en tevens bij Boekhandel Stumpel, Westfries Museum, Hoornse Boekhandel en VVV Hoorn.

To Top
*/ ?>