Westfriesland

Winkeliers onthullen zondag naam Winkelhart Zwaagdijk

ZWAAGDIJK-OOST – De winkeliers van het winkelhart in Zwaagdijk schreven een prijsvraag uit om dé naam voor het winkelhart van Westfriesland te bedenken. In krap twee weken tijd zijn er 1093 deelnemerskaarten ingeleverd. 17 november vanaf 12.00 uur wordt deze naam feestelijk onthult met veel leuke activiteiten voor de kinderen en ook zijn alle winkels deze zondag geopend.

De winkeliersvereniging heeft zondag vanaf 12.00 uur een mooi feestprogramma opgesteld voor deze onthulling. De eigen zingende opticien Michael Nobbe zal voor de muzikale feestelijke omlijsting zorgen. Maar het hoogte punt is natuurlijk de onthulling van de naam en het logo van het winkelhart in Zwaagdijk. Loco-burgemeester van Medemblik Louw Jan Zwagerman zal deze onthulling verrichten. Dit alles vindt plaats in de centrale hal bij de Aldi en is dus overdekt.

Kunst ijsbaan voor de kinderen

Speciaal voor de kinderen is er deze zondag veel te doen. Een groot springkussen en een leuke speurtocht. Elke goede oplossing levert een leuk prijsje op. De grootste attractie is de kunst ijsbaan. De schaatsen staan deze zondag van 11.00 tot 17.00 uur klaar net als de beker warme chocolademelk.

En de winnaar is…?

Met de onthulling van de naam wordt ook de winnaar van de ‘Eeuwige Roem’ en de waardecheque van €150,- bekend. Deze persoon wordt groots in het zonnetje gezet. Na deze bekendmaking worden de waardecheques van €25,- verloot. Uit alle ruim 1000 ingezonden deelnemerskaarten worden de winnaars geloot. Heeft u een naam ingestuurd, kom dan zeker langs en wie weet gaat u met de waardecheque naar huis.

Dubbel feest

Naast de onthulling van de naam en het logo van het winkelhart van Westfriesland wordt ook het 1-jarig jubileum gevierd. Deze zondag zijn daarom alle winkels geopend.

Meer informatie over het feestprogramma van zondag 17 november en de winkels in het winkelhart van Westfriesland vindt u op de website www.winkelsinzwaagdijkoost.nl of www.facebook.com/winkelsinzwaagdijkoost.

To Top