Westfriesland

Angela Groothuizen presenteert 24e Westfries Ondernemersgala

westfriesondernemersgalaHOORN- Op donderdag 12 februari 2015 worden de Westfriesland Méér Prijs, de WBG Runner Up prijs en de Rabobank Publieksprijs uitgereikt tijdens het 24e Westfries Ondernemersgala. Het programma van het gala staat dit jaar in het teken van WerkSaam Westfriesland.

Nomaties

De afgelopen maanden zijn er vele bedrijven genomineerd voor de Westfriese ondernemersprijzen. Na een eerste ronden worden de overgebleven kanshebbers door de vakjury deskundig beoordeeld. De uiteindelijke winnaars worden tijden het ondernemersgala bekend gemaakt.

Gala

Het Westfries Ondernemersgala vindt weer plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn. Kaarten kosten € 47,50 per stuk. De avond wordt gepresenteerd door Angela Groothuizen.

Publieksprijs

Welke non-profit instelling geeft de Westfriese samenleving een positieve impuls? Een onafhankelijke jury heeft al een selectie gemaakt; Stichting Leergeld West-Friesland, Stichting Hulpverlenersrespect en de Nadine Foundation. Stemmen is mogelijk tot en met 31 januari 2015 via www.westfriesondernemersgala.nl.

To Top
*/ ?>