Westfriesland

Bestemmingsplan bedrijventerrein Westfrisia gewijzigd

HOORN – B en W van Hoorn heeft in de gemeenteraad van 21 oktober 2014 het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westfrisia” gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan staat een aantal nieuwe bedrijfsfuncties toe.

Het plangebied van het bestemmingsplan wordt begrensd door de Westfrisiaweg in het noorden, de woonwijk Bangert en Oosterpolder in het oosten, de Dorpsstraat van Zwaag in het zuiden en de historische spoorlijn Hoorn-Medemblik in het westen.

Bestemmingsplan

In het bestemmingsplan zijn nu onder voorwaarden ook kringloopwinkels, zelfstandige kantoren, commerciële sportvoorzieningen, fitnesscentra, dansscholen, webwinkels en brommer- en fietsspeciaalzaken op het bedrijventerrein toegestaan.

Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 23 december 2014 tot en met 2 februari 2015 voor een ieder ter inzage bij het loket in het stadhuis aan de Nieuwe Steen 1 te Hoorn. Tevens zijn het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken te raadplegen op de website van de gemeente www.hoorn.nl en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

To Top
*/ ?>