Westfriesland

Koppie Doen: Op zoek naar een trekhaak [+fotos]

20141104-DSC_0070HOORN – Op dinsdag 4 november vindt ‘Koppie Doen!’ plaats in het Van der Valk Hotel Hoorn. Deze gloednieuwe locatie vormt een super decor voor het vernieuwende event. Bijna 200 West-Friese ondernemers hebben zich aangemeld en is daarmee wederom uitverkocht. Tevens wordt een nieuwe sponsor verwelkomt; Rabobank West-Friesland.

Interactief

‘Koppie Doen!’ wordt georganiseerd door de Ondernemers Club Westfriesland (OCW) en de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en heeft een interactief programma waarbij ondernemers op verrassende wijze worden aangemoedigd met elkaar in gesprek te gaan. Deze keer wacht de deelnemers de grensverleggende interactieve voorstelling: Trekhaak gezocht!

De Utrechtse theatermaker Tjerk Ridder met zijn gitaar en teckel Dachs liftte met een caravan – dus zonder auto- dwars door Europa onder het motto ‘je hebt anderen nodig om verder te komen’. De voorstelling prikkelt en inspireert en gaat over de kracht van improvisatie en ‘out-of-the-box’ durven denken. Uiteraard worden de deelnemers aansluitend uitgedaagd om met elkaar hun ‘eigen trekhaak’ te vinden.

Contacten

Nieuwe contacten opdoen is precies waar ‘Koppie Doen!’ om draait: ondernemers verbinden en stimuleren meer rendement te halen uit netwerken. En dat netwerken is werd veelvuldig gebruik van gemaakt.

Klik hier voor video interviews met Tjerk Ridder, Colin Burger en Benno van Straten.

Foto’s

[nggallery id=27]

To Top
*/ ?>