Westfriesland

KoppieDoen: Samen op de tast geloven in succes

20140604-koppiedoen_juni2014_blindoekMEDEMBLIK – Dinsdagavond 3 juni 2014 vond de vierde editie van Koppie Doen plaats in Kasteel Radboud in Medemblik. Ondernemers Club Westfriesland verzorgde een verrassende en inspirerende avond voor de ruim 150 ondernemers.

Het programma bestond uit twee delen. Marc Korse zelf afkomstig uit Hoorn gaf een inspiratiesessie met thema ‘eerst geloven dan zien. ‘ Een boeiend verhaal over theorie van de psychologie van de mens en hoe deze te beïnvloeden om (nog) meer succes te behalen. Zonder dat we het zelf weten worden wij beinvloed in wat wij doen en zien, de interactie met de zaal liet dat duidelijk zien.

Na de pauze, een uitgelezen moment voor het netwerken, was het tweede onderdeel van het programma. Een zeer intense presentatie over zintuigen en genieten van de kleine dingen. Om dit goed te beleven kregen alle aanwezigen een blinddoek voor tijdens deze gehele presentatie. Presentatie met een duidelijke inhoud die bij veel bezoekers op het eind de ogen deed openen.

Vol met inspiratie en lef gaf het afsluitende netwerkborrel de ondernemers kansen om de ervaringen te delen en nieuwe verbindingen te leggen.

>> Video van de avond volgt later. Direct weten? Volg @WfinBedrijf op Twitter en fb.com/westfrieslandinbedrijf 

Foto’s van de avond

To Top