Westfriesland

Win het ondernemersboek “Ondernemers van dichtbij”

handen_ondernemersHOORN – Combineer iemand uit het onderwijs met een tekstschrijver en een fotograaf en voeg daar het thema ondernemerschap aan toe; je krijgt dan het boek “Ondernemers van dichtbij, als je iets aandurft, gebeurt er iets.”

Voor dit boek hebben Sylvia Bakker (ondernemend onderwijs), Marcel van Stigt (tekstschrijver) en Rianne Noordegraaf (fotograaf) gezocht naar ondernemers in een straal van 10 km rondom Hoorn. Ondernemers en een wethouder vertellen over het ondernemen zelf: de passie, de kansen en de beweegredenen.

Maak kans op dit boek

In samenwerking met Sylvia Bakker geven wij een boek ‘Ondernemers van dichtbij’ weg aan de juiste inzenders van deze vraag:

Welke ondernemer in Hoorn was  in andere omstandigheden profvoetballer geworden en acteert ook zo ivm zijn bedrijf?
A) Dennis van der Laan
B) Rob van Loon
C) Gert van der Valk
D) Peter Schutz?

Mail uw antwoord voor donderdag 20.00 uur naar redactie@westfrieslandinbedrijf.nl. Uit alle correcte inzenders loten wij één winnaar. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om contact met de winnaar op te nemen.

Boekpresentatie

Op donderdag 18 december is de boekpresentatie bij Van der Valk in Hoorn. Bakker: “Aanwezig zijn ondernemers, gemeente en mensen vanuit het onderwijs. Daarnaast kunnen mensen die nieuwsgierig zijn naar ondernemers uit Hoorn hierbij ook aanwezig zijn.”

Het programma start om 17.00 uur en wordt afgesloten met een netwerkborrel. Vooraf aanmelden kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-boekpresentatie-van-ondernemers-van-dichtbij-13869894227.

Interview

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/181760811″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

To Top
*/ ?>