Westfriesland

Hans de Vries (Wervershoof) nieuwe Algemeen Directeur Blooming Bedrijvengroep

Hans de VriesBERGEN NH – Hans de Vries (53) uit Wervershoof wordt de nieuwe Algemeen Directeur van de blooming bedrijvengroep in Bergen (NH). Hij treedt deze week officieel in dienst. De Vries wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en bedrijfsvoering van het blooming hotel & conferentielandgoed en Landgoed Het Hof.

Hans de Vries heeft roots in de leisure-branche. Zo was hij de afgelopen vijf jaar namens bureau LeisureNL als directeur, adviseur en interim manager bij diverse grote projecten betrokken, zoals ‘Waterdunen’ (landelijk voorbeeldproject in ontwikkelingsplanologie en leisure). Daarvoor was hij onder meer (interim)manager van twee recreatiebedrijven in Zeeuws Vlaanderen en de Kennemer Duincampings (PWN Waterleidingbedrijf). Het is maar een greep uit zijn ruime cv, waarin zijn ervaring op het gebied van marketing, professionalisering, cultuurverandering en bedrijfsverbetering prominent naar voren komt.

blooming

De blooming bedrijvengroep uit Bergen NH bestaat uit het blooming hotel & conferentielandgoed, het historisch herenhuis Het Hof op Landgoed ’t Oude Hof en stichting blooming, verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van de door die stichting geselecteerde maatschappelijke projecten. blooming is een commercieel horeca- en leisurebedrijf met 128 hotelkamers en 26 vergaderruimten echter zonder winstoogmerk en zonder aandeelhouders. Het uitgangspunt van de onderneming is de winsten te herinvesteren in de vorm van maatschappelijk verantwoorde projecten of samenwerkingsverbanden, en in de organisatie zelf en haar personeel.

To Top
*/ ?>