Westfriesland

Marketingdiensten verkopen, gewoon via webshop

Annemiekes Marketing Webwinkel - kleinHOOGKARSPEL – Sinds anderhalf jaar is Annemieke Hageman uit Hoogkarspel zelfstandig marketingadviseur. Ze laat zich inhuren door bedrijven, geeft advies over hoe de marketing het beste ingezet kan worden en voert de marketingtaken ook uit. Maar waarom zoiets niet aanbieden via een webshop? Diensten aanklikken, aantal kiezen en in winkelwagen stoppen.

Hoe komt iemand tot het idee een webshop te starten met marktingdiensten? In januari jl. was Hageman naar een vakbeurs over webwinkels geweest. Een week later kreeg zij bericht dat zij de winnaar was van de grote prijs: een webshop met alles er op en er aan! Na een brainstormsessie met andere ondernemers besloot Annemieke haar marketingdiensten als product aan te bieden in de webshop. Een uniek concept, want zij kon geen voorbeeld vinden van een soortgelijke webshop. De webshop is vorige week online gegaan!

Een uniek concept

“In mijn Webwinkel kunnen mkb’ers en zzp’ers op een eenvoudige en laagdrempelige manier een marketingdienst inkopen.” Annemieke vervolgt: “Veel bedrijven willen meer met marketing doen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Of ze hebben er geen tijd voor en weten niet bij wie ze de verantwoordelijkheid neer moeten leggen. En soms zoeken bedrijven gewoon iemand die hen op weg helpt met social media. Voor al deze dingen, en meer, kunnen zij terecht in de webwinkel.” Bij de opening van deze unieke webwinkel hoorde volgens haar ook een marketingactie. Hageman: “Vul bij je bestelling de code INTRO in en krijg 10% korting! Geldig tot en met 30 juni 2015.”

To Top
*/ ?>