Radio

Uitzending 17 september 2016: HOC Hoorn, NHN Business Awards en Starter Mascha Lapien

In aflevering 207 van het ondernemersprogramma op Radio Hoorn, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 105.8 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

HOC Hoorn is de ondernemersvereniging voor de bedrijven op de bedrijventerreinen. Voorzitter Nelleke Huisman praat ons bij over de activiteiten, doelstellingen en uitdagingen en de vereniging.

In november 2016 worden de NHN Business Awards uitgereikt. Met organisator Paddy Stegerhoek over de nominaties, de nieuwe locatie en het gala.

Natuurlijk in het Westfries ondernemersnieuws weekoverzicht het regionale zakelijke nieuws van de afgelopen week. Na het nieuws de agenda met het activiteitenoverzicht voor zakelijk Westfriesland.

Elke week een ondernemerscolumn. Deze week de column van Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland. Over het najagen van je doel.

Tot slot weer aandacht voor een Starter van de Week. Deze week is dat Mascha Lapien van Lapien Organizing. Hoe bevalt het ondernemen haar?

Uitzending 17 september 2016: HOC Hoorn, NHN Business Awards en Starter Mascha LapienPopulair deze week

To Top
*/ ?>